VILLA MILAGRO

 
 
 
Partida Racó s/n   Parcel·la 123-124
Reserves 615.516.333
info@villamilagro.es
Pàgina web 
 
 villamilagro-2

VILLA MILAGRO és una casona típica de la zona, amb 100 anys d’antiguitat i des del seu origen destinada a casa de llauradors.
Situada a la Ribera del Xúquer, podem trobar-nos amb un paratge d’allò més bonic i ric de l’horta de tarongers.

VILLA MILAGRO es troba en una finca pròpia de més de 100.000m², on existex una tranquil·litat absoluta, amb vistes a la cadena muntanyenca. També es pot gaudir del riu Xúquer, que travessa la finca. Així mateix, als voltants existeix tot un món de possibilitats i alternatives lúdiques:

-Parc natural i Monestir de la Murta, a Alzira.
-Platja de Cullera. 14 km.
-Club de Golf el Saler. 25 km.
-Parc natural de l’Albufera. 25 km.
-Ciutat de València. 35 km.
La casa està dividida en dos habitatges independents, de set i nou places. Es pot reservar tota la casa al complet o per habitacions.
Els habitages compten amb tot el necessari per a una agradable estada:
-Àmplies habitacions dobles i individuals.
-Banys complets.
-Salons amb televisió i DVD.
-Equip de música.
-Jardins i piscina privada.
-Cuina completa.

A més, posem a la seua disposició, serveis de restauració per encàrrec, per a menjars d’empresa i convencions, i de banquets per a noces i comunions. També li donem l’oportunitat durant la seua estada, de degustar una autèntica paella valenciana elaborada a llenya, tot açò en un entorn privilegiat.

Oferim la possibilitat de contractar serveis addicionals, per a poder gaudir d’una estada de somni. Senderisme, excursions guiades, menjars típics de la zona, collida de taronges del mateix arbre i posterior degustació, lloguer de bicicletes, passejos pel riu Xúquer, caça, etc.

About Ajuntament de Polinyà de Xúquer

Amb aquesta pàgina web l’Ajuntament vol mostrar les possibilitats turístiques del poble i ajudar així a les empreses locals en el seu esforç per donar-se a coneixer.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.