PAELLA DE BACALLÀ I CEBA

Quan apareix la paraula paella la imatge que tots tenim al cap no es sembla a la que vos presente. Sóc del pensar que no hi ha una paella exclusiva sinó moltes. Sense entrar en més polèmica esta vegada vorem una paella de bacallà i ceba. Productes tradicionalment assimilats a la cuina tradicional, barata, quasi de pobre i que ara ha passat a ser un producte més bé car, més encara si li busquem qualitat al bacallà.

Una paella diferent

La paella de bacallà i ceba es una plat simple en el contingut però un poc complexe en la preparació. Hem de cuidar al dessalar el bacallà, ni massa ni poc: si el fem massa no farà gusta a res, si massa poc tindrà excés de sal. S’ha de trobar el punt del sofregit de la ceba, per a que no acabe cremant-se mentre el cou el bacallà. Per últim estar pendent de l’aigua en la cocció de l’arròs.

Tot és anar provant. Sinó sempre podeu demanar que algun dels bars-restaurant de Polinyà us en preparen una.

 

paella de bacallà i cebaplat de paella de bacallà i ceba

Recepta de la paella de bacallà i ceba

Segueix el següent enllaç per coneixer la recepta de la Paella de bacallà i ceba

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.