Localització. Comunicacions

Distància a pobles de referència:

Algemesí a 6 km

Alzira a 8 km

Cullera a 13 km

Gandia a 32 km

Sueca a 5 km

València a 40 km

Autopista del Mediterrani a 8,5 km

 

pollinya des de l'aire

Polinyà està situat a la comarca de la Ribera Baixa, just a la vora del riu Xúquer. Per a arribar hi ha diverses opcions, segons d’on es vinga:

  • Per la nacional de la costa, l’autovia A-38 (N-340), s’ha d’agafar l’eixida a Sueca i des d’allí per la CV-550, passant per Riola, s’arriba a Polinyà. Hi ha molt bona carretera, nova.
  • Des de l’interior, per l’autovia A-7, desviament a Alzira i des d’allí per la CV-550 a Polinyà directament, per una carretera acabada d’estrenar.
  • Per l’autopista AP-7 s’haurà d’agafar la sortida d’Algemesí, anar fins al poble d’Algemesí, per la CV-512 a agafar la CV-550 direcció Polinyà.
  • Des del sud, per la Costa, no cal arribar a Sueca. Es pot deixar la N-332 a Favara, agafar la CV-510 fins a Corbera i d’allí la  CV-508 fins a Polinyà.

A Polinyà hi ha circumval·lació, la carretera CV-550. En cada extrem  del nucli urbà hi ha una rotonda per accedir-hi. Per major comoditat hi ha un conjunt d’avingudes que fan la volta al poble (conegudes popularment com a ronda) que permet accedir fàcilment a qualsevol punt sense dificultat.


Mostra un mapa més gran

COMUNICACIÓ PER TREN

La situació de Polinyà permet fer ús de dues de les línies de tren de rodalies que tenen com a punt d’eixida l’Estació del Nord de València:

– La línia C1, de València a Gandia, amb parada a Sueca

– La línia  C2, de València a Xàtiva i Moixent, amb parades a Algemesí o Alzira.

Tot i que cal accedir a les poblacions on hi ha estació (Sueca o Algemesí), el tren és una bona forma d’anar a València ciutat per fer turisme, donat que ens deixa al mateix centre i hi ha molta freqüència de pas de trens.

Horaris de Renfe.

LÍNIES D’AUTOBUSOS

Hi ha dues companyies d’autobusos que tenen parada a Polinyà: Autocares Sarrión i Autobuses Buñol.

Autocares Sarrión fa el recorregut Cullera-Sueca-Riola-Polinyà-Benicull-Albalat-Algemesi i a l’inrevés.

Telèfon 96 172 25 97

Autobuses Buñol fa la línia Riola-Polinyà-Benicull-Albalat-Algemesí-València. Telèfon 96 349 14 25

About Ajuntament de Polinyà de Xúquer

Amb aquesta pàgina web l’Ajuntament vol mostrar les possibilitats turístiques del poble i ajudar així a les empreses locals en el seu esforç per donar-se a coneixer.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.