CASA MUSEU DE LA MÀGIA

 
 
 
C/ Pizarro, 16
Reserves 626 997 620
magic-street@hotmail.com
Pàgina web  
 magia_1

A Polinyà de Xúquer (a 25 minuts de València) La Casa Museu de la Màgia et proposa passar un dia màgic en família. En primer lloc podem gaudir d’una divertida visita al Museu de la Màgia on, des del primer moment, no deixen de passar coses màgiques: Claus que es mouen soles, culleres que es doblen a la vista, figures que apareixen darrere d’un vidre i moltes sorpreses més.

La visita al Museu es completa amb un recorregut per la galeria d’il·lusions òptiques i rareses, entre les quals podem veure, entre d’altres curiositats, un parell de puces reals (amb l’ajuda d’una lupa!), vestides de núvia i nuvi, amb 300 anys d’antiguitat o deformant miralls, una tradicional atracció de fira gairebé extinta actualment. Després d’això i còmodament asseguts al nostre teatre màgic, amb aire condicionat, gaudiran d’una hora de l’espectacle de màgia més divertit i participatiu en què els nens ajudaran al mag en els seus efectes impactants.

La Casa Museu de la màgia disposa d’habitacions dobles i individuals en règim de Bed & Breakfast (allotjament + esmorzar), on viure durant uns quants dies dins de la màgia.

Per visitar el Museu o assistir a les fires és imprescindible fer reserva per telèfon al  626 997 620 o la pàgina www.casamagica.org

About Ajuntament de Polinyà de Xúquer

Amb aquesta pàgina web l’Ajuntament vol mostrar les possibilitats turístiques del poble i ajudar així a les empreses locals en el seu esforç per donar-se a coneixer.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.