ARRÒS AL FORN AMB PANSES I CIGRONS

L’arròs al forn amb panses i cigrons és un plat senzill, i que a més conté pocs ingredients. Resulta saborós i fins i tot exòtic. A més de les panses i l’arròs  porta cigrons; si es temporada també moniato a rodanxes, sinó es pot posar creïlla. Una combinació de dolç i salat en el mateix plat sense recórrer a la cuina oriental.

Existeixen múltiples variacions del mateix plat. Alguns, per exemple, canvien el moniato per creïlla, o els cigrons per anous.

Origens de l’arròs al forn amb panses i cigrons

Els origens d’aquest plat daten de l’invasió àrab a les nostres terres, abans de la reconquesta dels reis catòlics. Tot i que l’influencia àrab a les nostres terres es va fer notar en molts aspectes, pel que fa a temes culinaris poques son les mostres que han perdurat al temps. L’arrós al forn amb panses i cigrons es una de les poques receptes que queden d’aquell temps.

plat d'arròs al forn amb panses i cigrons arròs al forn amb panses i cigronsRecepta de l’arròs al forn amb panses i cigrons

Segueix el següent enllaç per coneixer la recepta de l’arròs al forn amb panses i cigrons

Bookmark the permalink.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.