FORN DEL JARDÍ

 
 
 Pablo Nadal i Maite Penella
Plaça País Valencià, 7
 46688 – Polinyà de Xúquer 
telèfon 962973130
pipermaite@hotmail.com

 DSC_9162_625
 100_0956-125 El forn Sant Cristòfol és un forn a llenya, situat a la plaça País Valencià de Polinyà de Xúquer. Un forn que treballa de forma tradicional dolç i salat, pa i pastisseria; sempre sense congelats ni productes preparats. Pel que fa a pans, compta amb una extensa carta de possibilitats; a més del pa comú poden trobar pa d’aigua, d’oli, d’espelta, integral, gallec, de pagès… Es pot preparar alguns pans especials previ encàrrec.Si té alguna ocasió especial sempre és bona opció encomanar prèviament el que vulga. Coques i pastissets amb una extensa carta de variacions: pastissets de tomaca, d’espinacs, de botifarra; coques de pimentó i tomaca, napolitanes de pernil dolç i formatge, pizzes de verdures, de cansalada; rosquilletes, coquetes de cacau…Si parlem de dolç haurem d’incloure el rotllets d’anís, els de Sant Blai, els barrejats, les marietes, els pastissets de moniato, les “playeres”, els croissants,  els coquets,  les mones (tradicionals o de carabassa). En coques dolces la llista es llarga: morena, de xocolate, d’ametlla, de cacau, de mistela, de Santiago, i la reina de la casa: la coca de carabassa.En pastisseria també tenen on triar, tortades i pastelons:  d’ametlla, de merenga, de torró, de moca, de nata i trufa, de xocolate, de taronja, de crema, mousse de llima, mousse de xocolate, de crema catalana, de tiramisú…

No pot faltar en un forn de Polinyà la corona. I com especialitat del forn el pasteló d’ametlla i merenga de cafè.

Si el que vol són frivolitats, la carta és tan llarga que millor pregunta: totes les possibilitats i variacions. Parlant ens entendrem i estem segurs de servir-los.

Al forn de Sant Cristòfol, forn i pastisseria, estem a la seua disposició. Tradició i artesania.

Àlbum de fotos: selecció de fotografies que ha fet el forn

 Vos oferim una extensa varietat de pans, entre ells..

Pa galleg, de soja, d’espelta, d’avena,  multicereals

Per a més informació baixeu-vos el pdf.

 PANS

 100_0960-127100_0969-130FOTOS FORN 028-132FOTOS FORN 138-139
 FOTOS FORN 107-133
 100_0966-129


1 gallego

d'espelta
1 pa d'avena

 

About Ajuntament de Polinyà de Xúquer

Amb aquesta pàgina web l’Ajuntament vol mostrar les possibilitats turístiques del poble i ajudar així a les empreses locals en el seu esforç per donar-se a coneixer.

Bookmark the permalink.

Comments are closed.